Sign in
  Lajmet e Stake.com

  Lajmet e Stake.com

  Qëndroni të informuar me të gjitha ngjarjet në Stake .com në seksionin tonë të lajmeve.

  Aksionet - Lajmet dhe tregimet më të fundit

  11975 N
  11975 N

  Gjithmonë diçka ndodh në Stake.com. Mos bëni gabim, kjo kompani është një nga operatorët më aktivë përreth. Praktikisht, çdo ditë, ai ndan lajme për fituesit e mëdhenj përmes platformave të tij të mediave sociale dhe përdoruesit shpesh mund të marrin bonuse speciale në grupin e tij ekskluziv Telegram .

  Për më tepër, Stake vazhdimisht shton lojëra të reja në kazino dhe ka biseda për tema të shumta në forumin zyrtar.

  Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një faqe Lajme të Stake.com . Ne kemi mbledhur të gjitha historitë kryesore në lidhje me këtë faqe. Ka lajme rreth promocioneve, FAQ, ngjarje të veçanta sportive dhe shumë më tepër.