Sign in
  Fituesit e mëdhenj në Stake.com

  Fituesit e mëdhenj në Stake.com

  11970 N
  Fituesit e mëdhenj nuk janë asgjë e re për Stake . Kjo faqe e lojërave të fatit shtron sfidën për lojtarët e lartë duke pranuar baste masive si në librin e tij sportiv ashtu edhe në kazino.

  Si rezultat, mezi kalon një javë pa lajme për një fitore të madhe në Stake . Kur i referohemi një "fitoreje të madhe", ne po flasim për pagesa shtatë dhe tetë shifra. Kjo faqe ju sjell lajme për të gjithë fituesit e mëdhenj në këtë platformë të lojërave të fatit.

  Sigurisht, vlen të përmendet se megjithëse Stake është parajsë për lojtarët e high rollers , ai është gjithashtu një vend i mrekullueshëm për lojtarët me limit të ulët, me baste minimale për sportet dhe disa lojëra kazino që kushtojnë më pak se një cent ( USD ).